Buscar

jueves, 31 de mayo de 2018

III GASTROFORUM CSHG “VIAXE DE VOLTA AO RECEITARIO TRADICIONAL GALEGO”

Luns 23 de Abril 2018
Programa mañá
09.50 Chegada de Asistentes
10.00-10.10 Apertura e benvida
Nava Castro- directora de Turismo de Galicia
Marta Fernández- directora de Profesionalización de Turismo de Galicia
10:10 – 10:30 Relatorio Introdutor:
Andrés Nieto profesor responsable do departamento de Revenue e Comercialización do CSHG fará
unha análise acerca da situación actual da gastronomía e a restauración en Galicia.
10:30 – 11:30 MESA REDONDA: . “Viaxe de volta ao receitario tradicional galego”
Modera: Manuel Gago – Xornalista
Formarán a mesa:
-María Varela “A Parada das Bestas” (Palas de Rei)
-Rafa Centeno “Maruja Limón” (Vigo)
-Javier Olleros “Culler de Pau” (O Grove)
-Pepe Solla “Casa Solla” (Poio)
-Miguel Ángel Campos “A Gabeira” (Ferrol)
11:30 – 12:00 EXPOSICIÓN TÚNEL DO PAN – En colaboración coa Cátedra do pan e do cereal da
USC e PAUSA CAFÉ
12:00 – 12:45 Obradoiro de Cociña I: “A LAMPREA” impartido por Diego López do “Restaurante La
Molinera” (Lalín), Cecilia Cermeño “Casa Calviño” (As Neves) y Begoña Pérez “Obrador de
Lamprea”.
13:00 – 13:45 Obradoiro de Cociña II: “A CALDEIRADA” impartido por Amelia González “Casa Solla”
(Poio) e Iñaki Bretal do “Restaurante Eirado da Leña” (Pontevedra) coa colaboración de “O
Percebeiro” (Marín). Intervén Rafael Mourelos para introducir as receitas da afamada cociñeira
Lola Torres.
14.00 -16.00 Pausa Xantar
Programa Tarde
16:00 – 17:00 MESA DEBATE: “O protagonismo da Sala na restauración actual”
Modera: Ángel Benavente – Profesor do departamento de Servizos do CSHG
Formarán a mesa:
-Marta Fernández “O Balado” (Boqueixón)
-Ana López“ La Molinera” (Lalín)
-Paco López “Restaurante España” (Lugo)
-Gabriel Vázquez “Casa Solla” (Poio)
-Ana Rodríguez “Culler de Pau” (O Grove)
-Ana Elorza “Koh Lanta” (A Coruña)
-Marcelino Cambeiro “Parador Hostal do Reis Católicos” Santiago de Compostela
17.00 – 18.00 Obradoiro de Cociña III : “EMPANADA”, impartido por Pepe Solla de “Casa Solla”
(Poio) , Lolita García de “Casa Peto” (Outes) e Javier González do “Obrador de Mary” (A Coruña).
Colabora a Cofradía de Noia.https://ift.tt/2J48lhr

via WordPress https://ift.tt/2J48lhr

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por dejar tu comentario en: Los mejores sitios para comer delicioso.
Espero regreses pronto.